mandag 28. september 2009

Mandag 28/9-09

S&P 500                                       1.044,38 -0,61 %
Nasdaq                                         1.694,15 -0,91 %
OSX Oil Service Sector                 188,44 -0,04 %
Brent Spot                                        64,67 -0,57 %
Shanghai Composite                   2.806,28 -1,15 %
Nikkei 225                                10.009,52  -2,50 % 
  
  

Den japanske yen ’en styrket seg til sitt høyeste nivå på åtte måneder mot den amerikanske dollaren. Dette bidrar til å sende japanske eksportaksjer nedover. Det hjalp heller ikke med under-pari makrotrall som klokket inn fra USA på fredag. Oljeprisen trader i range rundt $ 65. Det er ventet at Oslo Børs får seg en liten smell i morgentimene. Spørsmålet er om man skal vekte seg opp i aksjer nå, eller ned? Jeg mener det er viktig å være dynamisk i dette markedet, så en reduser beholdning kan være interessant dersom man ikke vil påta seg for stor risiko. 

Watch:

DNO: KRG holdt pressemøte igår. DNO følger opp med markedsoppdatering idag kl 08:00. Det kommer flere nyhetsmessige innspill i henhold til selskapet idag, så dersom man trader med skinnvest og tennisko er dette aksjen og følge med op utover dagen. Mye moment! 


SCORE: Jeg har ikke forandret syn på aksjen selv om den korrigerte ned i det korte bildet sist uke. Benyttet muligheten til å laste opp med mer aksjer.. Et fint spill på konsolideringsrykter i markedet for oppjekkbare rigger.


Makro: 
Lite nevneverdig makrotall idag. 

1 kommentar:

  1. Oljeprisen har sunket en god del den siste uken, noe som ikke er tatt ut i en tilsvarende nedgang i hverken STL eller i markedet generelt. Slik sett kan man si at OSE styrker seg relativt ifht oljeprisen. Motsatt vil jeg tror at markedet velvillig vil opp på stigning i oljeprisen, i større grad enn det vil ned ved svekkelse av oljeprisen. Jeg tolker dette som et tegn på styrke og at vi er i konsolidering i et bullmarked og skal videre opp. Hva tror du NST?

    SvarSlett