tirsdag 9. februar 2010

NHY


Norsk Hydro har korrigert ned fra toppene rundt 50, noe som var helt naturlig da aksjen var så svært overkjøpt ut i både RSI samt stochastic. Kursen har beveget seg ned mot laveste range i bollinger, prøvd å korrigere opp mot EMA9 noe som viste seg å bli straffet hardt ned av shorterne. En ny oppadgående korrigering er rimelig å anta ettersom det støttes av både RSI/Stochastic. Det kan være for tidlig å gå inn i aksjen ettersom vi enda ikke har fått bekreftet kjøp fra MACD. Men jeg begynner nok å laste smått opp i aksjen ila. morgendagen, da vi helt i den korte enden ser ut til å få støtte fra markedet ettersom Tyskland muligens skal støtte grekerne med deres gjeldsproblemer.. 

Update 10/2-10: 


Vær obs på fremleggelse av regnskap onsdag 17. Februar.

På siden så er det rimelig å anta at investorer vil gå inn i mer risky assets når man kommer nærmere en avklaring på gjeldssituasjonen rundt PIIGS-landene (spesielt Hellas).

Dette så vi antydninger til i går da 3-mnd kontrakten på aluminum steg hele 6,8% på grunn av en massiv shortskvis. (Har ikke sett lignende siden starten av juni 2009.  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar