tirsdag 16. mars 2010

Trading Tues!

Ratene faller litt ytterligere i morgentimene tirsdag. Closet igår 38.750.. Gjort 37k akkurat! 

Jeg synes totalmarkedet ser relativt sterkt ut for øyeblikket, så jeg ville vært forsiktig med shorts, men å vekte ned eksponeringen ville i mine øyne vært fornuftig.. 

Oppdatering 10:53

Verdens største åpne kullgruve for eksport, Cerrejon i Colombia, har startet å sende laster gjennom Panama-kanalen 1.600 mil til Kina grunnet høyere priser på råvaren. Det er estimert 600 p-max'er i året! Veldig hyggelig for GOGL da selskapet har majoriteten av sin flåte i p-max'er!

Se ellers artikkel på Bloomberg.

Ratene faller litt mer. Ligger 36,750 ATM!  

Oppdatering 12:42

Fra dagens morgenrapport trakk jeg frem et av mine favoritt legemiddelselskaper;

"PCIB: Vellykket gjennomført behandlig av 3. dosegruppe i fase I/II studien i kreftpasienter med Amphinex i kombi med en typ cellegift. Fra børsmeldingen selskapet sendte ut tidligere idag fremkommer det; ”Svulster med svært varierende dybde har blitt behandlet, og det ser ut til at det hovedsaklig er kreftcellene som blir drept og at det friske vevet under svulsten i det alt vesentlige ikke blir berørt. I tillegg er en

pasient med en svulst under huden blitt behandlet ved belysning utenfra uten at dette førte til sårdannelse i huden"...

Neste pasientgruppe i fjerde dosenivå vil bli behandlet med Amphinex ”så snart som mulig”. Beregnet avslutning på studien er innen 2010."

Oppdatering 14:16'

BDI -2,1% / Cape -9,1%-

FFA stabiliserer seg her nede, og man har faktisk sett tendenser til up-ticks. Latest 37,250!!

Bør prøve seg på longs rundt 11,35-45! :)

Oppdatering 21:32

"Frontline is reported to have fixed ws 100 on AG/East off end March dates...for TCE of about $64,000/day - up about $10k from yesterday."

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar